KRAM |

Annons

KRAM

Alltså finaste, finaste ni! Ni underbara läsare som gör mig så glad genom att bara finnas med er närvaro (syftar ju alltså då just nu på statistiken lol) Ni är helt fantastiska ska ni veta! Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det här inlägget. Det känns otroligt skevt och oklart i mina tankar just nu men som ni vet, eller ja, troligtvis märkt, så mår jag inte så bra. Jag lider av lite personliga svårigheter/problem och allt känns bara sååå på bristningsgränsen och jag känner mig inte motiverande alls här på bloggen. Jag vill ju vara energiska, starka och glada Amanda men att vara henne här, varje dag, går inte längre. Jag har lite mer än en månad kvar av gymnasiet nu och för att klara denna sista tid så måste jag lägga den pyttelilla energin som finns i min kropp på att just klara av skolan. Jag har ingen aning om hur det ska gå men på något sätt så måste det. Det bara måste gå. Nu ska jag klara det här, och jag kommer att komma tillbaka och snart vara glad igen. <3
kram.
10643002_826299477388397_334468994_o

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ester

    Ville bara skicka lite pepp och styrka, du är grym och en stor inspirationskälla för mig, hoppas att du mår bättre snart, det förtjänar du verkligen. Tack för en grym blogg i alla fall! 😀 <3

Annons
stats