MORNINGS |

Annons

MORNINGS

Jaaa! Fredag! God morgon på er och god helg! Trots att jag ska jobba i morgon så känns det riktigt skönt med 2 dagar ledigt från skolan. För tillfället befinner jag mig på Espresso House och har en lugn morgon tillsammans med kaffe, lite skolarbete och blogg. Någon mer än jag som fullkomligt älskar att börja morgnarna ute på cafeér? Jag tjatar säkert alldeles för mycket om det här men att äta frukost ute är bland mina största intressen. Det finns helt ärligt ingen bättre start på en ny dag. Det är som att samla ny, fräsch energi och ger den perfekta starten. Den senaste veckan har jag även testat ett par gånger att gymma innan skolan och även det har fungerat förvänadsvärt bra! Håller jag på att kanske bli en morgonmänniska? Haha, ingen vet.
Nu om en timme ska jag springa iväg på ett möte och efter det blir det lite Fredagsfys. Ikväll väntar grillning med vänner.
Friday, I’m ready for you. 😉

large (10)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats