NEJ |

Annons

NEJ

Vill bara stryka ett stort fett svart streck över denna dagen för den blev bara nej. Vaknade upp i morse med pms och magen bara svullnade till gravid under dagen. Har dessutom gått runt och trott att det varit Torsdag hela dagen? Minst 10 gånger har jag kommit på mig själv med att det minsann endast är Onsdag. Fick iaf en otroligt mysig fick på condecos uteservering tillsammans med världens bästa babes i eftermiddag vilket blev dagens glädjetimme. <3
Kunde inte träna ikväll pga den förbaskat svullnade magen så deppade istället sönder. Jag måste verkligen sluta ha så otroligt höga förväntningar på mig själv när det kommer till träningen och det mesta här i livet. Någon som känner igen sig i att ständigt vilja att allt ska gå att prestera perfekt? Orkar ej. Andas Amanda, andas.

Mvh hoppas vakna mindre svullen imorgon (!!)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats