AMAZING LUNCH |

Annons

AMAZING LUNCH

Yeeey! Solen skiner och jag är riktigt glad. Mest för att värmen är här och för att jag endast har två lektioner på Tisdagar. Otroligt skönt. Imorse började dagen med en idrottslektion 8.00 på gymmet.. Haha, trodde jag skulle dö när vi skulle köra ben och testa maxstyrka i liggande benpress. Det var ju det jag gjorde igår kväll. Hur som haver så gick det bättre än förväntat!
När jag kom hem idag snurrade jag ihop världens bästa pannkakor och njöt av en nutri nick bar till efterätt. Nu ska jag stöka undan lite plugg innan det blir mage och spinning senare.

Fluffiga pannkakor recept
2 ägg
3 äggvitor (1 dl)
1 msk kokosmjöl
1 msk kvarg
bakpulver och stevia

pannn

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats