FAVE BLOGGERS |

Annons

FAVE BLOGGERS

HEJ UNDERBARA MÅNDAG! Yeey, vaknade upp på strålande humör här och sitter nu och ska döda det med lite plugg. Haha, skämt osido… Nä men ska faktiskt skriva på en tenta ett par timmar nu innan jag möter upp Lollo för ett ben och cardiopass. 

Jag tänkte att det kunde vara kul att dela med er om vilka bloggar jag personligen diggar mest för tillfället. Har några riktigt fina tjejer jag följt ett par år och även några som kommit till de senaste månaderna. Visst är det så att man får så himla mycket ny inspiration när man läser andra personerers tankar på saker och ting? Här kommer i alla fall favoriterna just nu… 

Fanny Lyckman Alltså den här tjejen är riktigt, riktigt ball. Jag fullkomligt älskar hennes stil, hennes hår, hennes kreativitet. Hade bytt utseende med henne alla dagar i veckan. 

Alexandra Bring Fiiinaste tjejen och så motivernade! Hennes blogg blir personligen bara bättre och bättre och hon strålar livsglädje. Sedan är även hon sjukt snygg.. och stark! 

Ida Warg Ida har länge varit en favorit hos mig. Jag tycker att hon verkar ha ett sådant sunt tänk kring mat och träning. Hälsa helt enkelt! 

Andra bloggar jag följer är squats, kenzas, janni deler, idamariaberg och sen vännerna Fanny och Thildas bloggar. 

Ni kan se mer vilka  jag följer och även följa mig här

11166051_10206083951595788_1328188661_n-1

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats