BRUNCH OCH HÄLSA-MÄSSA |

Annons

BRUNCH OCH HÄLSA-MÄSSA

Åh alltså ni förstår inte hur lycklig jag är just nu! Haha humörsvängningar deluxe denna vecka. Livskär ena dagen och deprimerad andra. Jaja, idag är jag glad. 🙂 Jag kom precis innanför dörren, har hunnit slänga i mig lite kvarg och sitter just nu och tuggar seaweed snacks, har musiken på högsta volym och ler trots magkramper på grund av en gluten frukost. 😉 

Dagen började hur som helst med en brunch tillsammans med Louise. Det var å så himla gott och riktigt mysigt att träffa henne igen. Det hade gått för många dagar sedan senast! Det finns seriöst inget jag älskar mer än att äta brunch ute med vänner. Helglyx! 
Efter brunchen tog jag mig vidare till centralen för att möta upp finaste Thilda! Det var så himla kul att träffa henne igen. Vi gick ner till slagthuset för att börja ställa upp saker på ett bord från Nutri Nick. Det var alltså en hälsomässa för bloggare där idag. Där stod vi och bjöd på bars några timmar, minglade, fick en massa granola från Paulines och tryckte yogiboost glass. Sjukt trevlig dag och många fina människor som man fick prata med. Det som kändes lite synd var att de gjorde mycket reklam för pulverdieter osv… Det kändes som om mycket fokus låg på viktnedgång, kalorier osv.. Det kändes lite synd. Utöver det så var det kul! 

Efter det så gick jag till huset bredvid och tränade på mitt gym! Jag var helt ensam på gymmet denna Lördagseftermiddag, kul när man kan sjunga med till musiken och hoppa runt lite som man vill när man tränar. Det gick suuuper! 

Nä hörrni, nu börjar gladiatorna om 20 min! Ska fixa lite innan dess och sedan blir det Lördagsmys deluxe! 

11160547_10206071651288288_1409918554_n

11160275_10206071650808276_1812006411_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats