UPDATE |

Annons

UPDATE

Ahhh, matkoma deluxe just nu. Åt för ca en timme sedan en sen smarrig lunch och tryckte lite för mycket kyckling tror jag. Men var ju så gott! Middagen ska serveras om 2.5 timme här hemma och jag lär väl bara få le och svälja då. Haha skämt åsido, finns väl alltid lite extra plats i magen. 

Annars då? Igår kom jag tillbaka till skolan efter två och en halv veckas lov och det är väl lite mixed feelings… Men jag får tänka att det idag endast är 49 dagar kvar till studenten och ca 30 skoldagar så det är bara att kämpa in i det sista nu. Det är mest plugget som stressar mig. Måste. Bli. Klar. Med. Allt. :))) 

Jag känner även att jag fått så mycket motivation nu till träningen när det börjar bli varmare ute. Vårkänslorna springer ikapp en och solen skiner (mestadels) mer av detta nu plz. <3 

11149093_10206039136515439_671666304_n

Från imorse när jag åt frukost hihi

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats