HOME |

Annons

HOME

Heeej finisar! 

Gissa vem som är hemma? Lilla jag. Inatt landade jag på Kastrups flygplats och tog sedan en taxi hem til sängen. Trots att jag haft 3 intensiva och härliga dagar i soliga Paris så känns det lite skönt att kunna ha en lugn morgon här hemma igen. Jag har precis ätit frukost tillsammans med min familj samt visade mina systrar lite Paris-shopping! De tyckte jag shoppat bra. 😉 

Efter alla crepes, baugettes och crossianter så är jag mer än laddad på att komma tillbaka till mina träningsrutiner, haha. No regrets med maten dock, jag har levt på gluten och varit carbqueen i the carb country. Men, jag ska verkligen ta tag i träningen nu igen tänkte jag, motivationen har inte varit den bästa på senaste men just nu är jag laddad på att köra all in till studenten. På flyget räknade jag ut att det endast är 52 dagar kvar! Hur sjukt? Haha jag måste fixa skolan nu… 

Planen för dagen är hur som helst att cykla iväg till gymmet och sen packa upp, städa lite och göra mig redo för kvällen. Jag ska träffa ett par babes för utgång och det lär bli hur kul som helst. 

Vad vill ni förresten att jag ska skriva om? Något speciellt från Paris? Shopping? Eller mer om träningen? 

11149155_10152775604127546_1228320051_n

Throwback till Eiffeltornet, inte ens ett dygn sedan </3

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats