BRUNCH AT IKEA |

Annons

BRUNCH AT IKEA

Wiee! Så skönt att vakna upp en Måndag och vara ledig från skolan. Dessutom lyste solen in i mitt rum och det första jag gjorde var att kolla vädret det kommande veckan. *Typiska svensken* Det ska vara hela 10-15 grader här nere i Skåne, och i Paris kommer det vara upp till 20 grader och sol. Imorgon kväll drar jag och Mamma iväg och det ska bli så otroligt mysigt. 

Hur jag startade denna dag? Jag gick iväg och mötte min vän Ina för en super-frukost! Vi bestämde att mötas på Ikea för att, dels så har jag aldrig ens provat deras brunch och det är ju en katastrof när jag bor ca 200 meter ifrån. Dessutom har jag inte träffat Ina på hela lovet så det kändes som ett måste! 🙂 

Frukosten var över förväntningarna. De hade bacon, ägg, skinka, sill, kötbullar, pannkakor, frallor, våfflor och ja – allt du kan tänka dig behöva på morgonen. 😉 Dessutom är den ju otroligt prisvärd? 59 kronor för en riktigt underbar start på dagen. Efter frukosten gick vi bara runt och kollade i varuhuset. Jag tycker det är riktigt kul med inredning och IKEA är ju sjukt kreativa med deras varuhus. Jag och Ina fastnade bland växterna, lakanen och porslinet en bra stund, haha. 

11076189_10205976833197895_497066475_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats