LCHF KOKOSTOPPAR |

Annons

LCHF KOKOSTOPPAR

Tjohejs vänner! Vi är inne på den första dagen i denna Påskhelg och jag antar att det inte bara är jag som lagt märke till hur affärerna – eller ja, hela vår omgivning svämmer över i godis och socker. Jag blir faktiskt till och med lite äcklad över sockerkonsumtionen just nu och orolig när jag går förbi lösviktsgodiset där människor trängs och proppar ner kilo av färgämnen och socker i stora påsar. Ännu värre är det att priserna är sänkta så man köper ÄNNU MER. Nä, denna helg ska jag försöka hålla mig borta från det. 🙂 Jag har snart gått 3 veckor sedan mitt senaste sockeråterfall och är väldigt stolt över det, för “vanliga människor” är det väl rätt så busenkelt men för en f.d sockermissbrukare så är det lång tid. 

Vad jag istället gjort? Jo, jag tänkte bjuda gästerna som kommer till oss i helgen på mina LCHF kokostoppar. Wohoo. Jag gjorde dem igår kväll och måste säga att de blev riktigt bra. Receptet är dessutom bussenkelt. 

LCHF KOKOSTOPPAR
2 ägg
200 g kokosflingor
50 g smör 
valfri mängd stevia socker om så önskas. 

Forma till små bollar och släng in i ugnen på 175 grader i 10-15 min. 

PicMonkey Collage

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona

    Hej! Jo jag hoppas verkligen du kan svara på min fråga . Jag ÄLSKAR LCHF! Det finns ingen bättre diet än det. LCHF är det ända som bitit på mig. Men, jag började träna för ett tag sen. Och jag blev heeelt slut på energi , nästan svimfärdig. Och då började jag förstå att det handlade om att kroppen har ju inget att hämta sin energi ifrån (kolhydrater) . Så fick iprincip sluta med LCHF. Och jag började äta havregrynsgröt , som är så himla gott. Men började inte med pasta och sånt, utan bulgur till maten ist osv. Me min mage blir så fruktansvärt uppblåst, och jag har problem med uppblåsthet. Och jag ser att du kan träna fastän du går på LCHF , huuuuur gör du!?! Jag vill så gärna kunna göra det jag med. För LCHF är verkligen det bästa jag vet. Behöver alla tips och råd!! ❤️

Annons
stats