JUST WHAT I NEEDED |

Annons

JUST WHAT I NEEDED

Ahh, vilket pass! Denna Torsdag på gymmet blev svårslagen. När jag kom innanför dörren ikväll så bara hällde jag i mig mat bokstavligt talat!!
Jag och Louise hade bestämt benpass tillsammans, just för att vi vet att vi pressar varandra riktigt hårt, hehe. Efter passet låg vi helt “nerslagna” på crossfit mattan och skämtade om att vi skulle köra spinning som precis skulle börja i salen bredvid. Skämtet blev seriöst och jag köpte mig en dricka innan vi körde spinning i 45 min. Shit vilka endorfiner som bara rusade i kroppen. jag kände mig så stolt och framförallt glad när jag gick ut från gymmet 2 timmar senare. Spinningen var till och med kul? Både igår och idag har verkligen varit superdagar på gymmet och jag är så peppad just nu. Planerar redan morgondagen… hehe. 

Juste! Vi har äggjakt på gymmet över påsk också. Personalen gömmer ett ägg någonstans i gymmet varje dag och i ägget väntar en överaskning. Jag skämtade med Louise imorse om att jag skulle hitta ägget och sagt och gjort. Gissa vem som fann det? 😉 Priset var att man fick välja en sak ur receptionen och jag valde en gymväska. Score alltså. 

LEGDAY

10 x 4 squats supersettade med
– 15 x 4 sumo marklyft

20 x 4 snea benböj supersettade med
– 10 x 4 front squats 

20 x 4 leg extention (maskin för framsida och baksida lår) 
– 20 x 4 leg extention 

Avslutade med en massa kickbacks, kissande hunden, olika typer av “rumplyft” med vikter osv.. Det är super att göra sånna typer av övningar för att liksom “pressa ur det sista.”

PicMonkey Collage

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats