LCHF MATVÅFFLOR |

Annons

LCHF MATVÅFFLOR

Känslan att vakna upp i sin egen säng igen. <3 Jag är numera hemma efter en vecka i Stockholm och trots att jag trivs som fisken i vattnet där uppe så känns det skönt att vakna upp hemma igen. Jag trivs så bra i mitt stora luftiga rum och med en dubbelsäng som man har alldeles för sig själv *inte alls bitter singel* och dessutom bjuder ju Skåne på sol idag! 

När jag vaknade gjorde jag en våffelfrukost till mig själv. Pappa köpte ett nytt våffeljärn när jag var borta så jag var ju bara tvungen att inviga det, hehe. Jag valde att göra en lite matigare variant. Nämnligen ost och baconvåfflor. Inser nu att det kanske inte låter som det godaste man kan göra, men det smakade ungefär som toast. Nu ska jag iväg och handla inför Påskhelgen lite med mamma. Vi firar Påsk ganska stort här hemma så jag ser verkligen fram emot dagarna som ligger framför. Älskar familjehögtider. 

LCHF MATVÅFFLOR 

2 ägg
1/2 dl grädde
1/2 paket bacon nerklippt i smeten.
Salt 
ev lite fiberhusk och/eller bakpulver
Nerriven ost. 

PicMonkey Collage

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats