ON MY WAY |

Annons

ON MY WAY

Hej! 

Gissa vart jag befinner mig just nu? Jo tågresandes på väg upp till Stockholm. För tillfället sitter jag här och trycker babybell ost samt funderar över dagarna som ligger framför mig. Det är alltid lika underbart att komma upp till hemstaden. Dessutom så åker jag upp för en väldigt spännande anledning som jag tyvärr inte kan dela med mig av än, men det handlar om framtiden så jag är peppad och spänd! Sedan jag flyttade till Malmö för snart två år sedan (hur tusan kunde tiden gå så fort?) så har jag ju gjort mina små tillbakabesök då och då och det är alltid lika kul att röra mig i hemtrakter samt krama om alla underbara vänner där uppe som man tvingas vara ifrån så pass mycket. 🙂 Missförstå mig inte, jag trivs som fisken i handsken (eller säger man så?) i Malmö men min kärlek för hemstaden kommer aldrig försvinna! 😉 

Trots att jag typ somnade under min sista lektion idag så fick jag påminna mig själv att jag nu säger hejdå till skolan för 2.5 veckors tid!! Det är crazy ju! Det blir 2 dagar ledigt nu, sedan Påsklov 9 dagar och direkt när det tar slut så åker jag och mamma till Paris!! Underbart!!! 🙂 Kommer förhoppningsvis alltså ha massor av kul saker och skriva om här! 

11040085_10205892527010293_190399092_n

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anonym

  Tack så mycket. ja visst det är dåligt när säljaren inte ens vet. En annan fråga, har dunågot recept på hur man gör proteinfluff? det ser så gott ut. hittade något där det stor 200gram bär, 1/2-1 dl vatten och en skopa pulver och sedan vispa med elvisp, ärdet såman gör? 🙂

  1. amandaekvallss

   Jo men precis. 🙂 Hmm, jag gör aldrig proteinfluff nu för tiden då det i princip inte inehåller något fett alls som jag behöver, men när jag gjorde så körde jag oftast 2 äggvitor och vispade tills de blev “stela”, hade sedan i en näve frusna bär och sötning. Men vet att man kan göra på sättet du läst dig till också. Du får se vad som blir godast enligt dig! 🙂

 2. anonym

  Hej! GUD vilka snygga byxor, vart kommer dom ifrån???
  Jag tänkte, när man går på cafe och det står att en kaka/bakverk är lchf, betyder det då också att den inte innehåller något socker? jag kanske har fått detta om bakfoten men eftersom det hete low card high fet så borde det ju knappast innehålla socke, jag menar om personalen svarar lite fundersamma när man frågar om kakaninnehåller socker, har svårt att lita på sådant. haha. 

  1. amandaekvallss

   Hej på dig! Tack så mycket, de är från H&M faktiskt! 🙂 Om det står lchf så ska det inte innehålla något socker. Jag brukar alltid kontrollfråga som du säger, men visst känns de lite fundersamt om personalen inte ens vet själva.. :/

Annons
stats