MORNING PW |

Annons

MORNING PW

Hej på er! 

Idag är jag glad. Sådär extremt glad. Att vara en “allt eller inget” människa kan vara rätt ansträngande vissa dagar då man oftast är så lycklig att man svävar på rosa moln eller är så på botten att man bara vill ligga under täcket resten av ens liv. Idag är hur som helst en rosa moln dag. 
Jag startade morgonen med att slänga på mig lite gosiga träningskläder och tog mig ut på en lång promenad/jogg/ntervall runda. Mitt “allt eller inget” bettende går ju ut över träningen också så jag kutade helt enkelt så snabbt jag kunde i ca 15 sekunder och sedan insåg jag att jag inte klarar att springa mer och då blev det att gå/jogga tills det upprepade sig igen. Braaa där Amanda! Promenaden var i alla fall hur gott som helst för mitt humör och jag hade endast en massa positiva tankar som flög in och ut i huvudet. Jag kände verkligen hur jag fylldes av en massa ny motivation och fick så mycket inspiration till allt. Bortsett från magkramper som berodde på för många tuggummin och läkerol igår så var det en perfekt morgon! :’) 

Nu ska denna flicka slänga ihop lite kläder i en väska för i eftermiddag ska jag ut på lite spontana tågäventyr. Puss så länge! 

PicMonkey Collageyeee

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats