JAG VILL |

Annons

JAG VILL

Hej fina ni! Jag har lite Måndagstankar som jag gärna vill dela här på bloggen. Har ni funderat över hur lätt det är att hamna i en negativ spiral? Att sucka när man vaknar på morgonen istället för att tänka “fy vad fantastiskt, jag är välsignad med ännu en dag på denna jord.” ? 

Jag tror att det är så himla lätt att hamna i “måsten” Typ som “idag måste jag gå till skolan” och “idag måste jag träna” Men egentligen är det ju så att vi måste ingenting. Det är ju så att det mesta är valfritt här i livet. Vänd dina “måste” tankar till “idag vill jag gå till skolan” och “idag vill jag träna” Det är helt otroligt hur ens inställning förändras till saker och ting när man testar dessa tankebanor. 

Lycka till hjärtan. 

20729_10205847414882518_1820593645095231320_n

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats