ÄGG OCH OSTMUFFINS |

Annons

ÄGG OCH OSTMUFFINS

Hejsan svejsan! 

Blir väl snart att byta bloggnamn till “eggqueen” eller något för att när jag kom innanför dörren i eftermiddags så blev det attt ställa sig och baka lite ägg och ostmuffins. Perfekt till frukost eller mellis när man är på språng. Resultatet blev fantastiskt och jag ville bara mumsa i mig alla med en gång, haha. 

Självklart kan man tillägga lite vad man vill i dom, som exempelvis bacon, korv eller tomat. Allt efter smak och tycke. 🙂

Grundrecept äggmuffins (ca 6 st) 

4 ägg
2 dl riven ost 
2 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk 

Grädda mitt i ugnen på 180 grader i ca 15 min. 

11073221_10205870308774851_189266526_n

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emma

  Skönt att höra och tack för svaret. Så bregott är inte “onyttigt” då? jag älskar verkligen smör, speciellt bregott. haha. 

 2. emma

  Hej!Jag tänkte lite på detta med lchf. Jag har fortfarande lite små ätstörningar men har märkt att jag mycket hellre äter fett än socker, jag får liksom ingen ångest av att äta fett så kanske är lchf något för mig. Men nu till det jag undrar. När du skriver att du äter smör, vad är det för typ av smör, är det liksom bregott eller väljer du dina fetter och äter “nyttiga” fetter som avokad ooch nötter istället för smör. Tack så länge 🙂 

  1. amandaekvallss

   Hej på dig!
   Nu vet jag inte hur “ätstörd” du är så det är svårt för mig att säga vad som passar dig bäst. 🙂 Men jag började bla med lchf just för att komma bort från ätstörda tankar som kaloriräknade osv och det har hjälpt mig jättebra! Jag äter faktiskt mest Bregott som smör men självklart äter jag massvis av andra fetter också. Kokosolja och avocado är två favoriter. 🙂

Annons
stats