MORNING |

Annons

MORNING

Hej mina fina! Åh här sitter jag helt genomseg och försöker sörpla i mig kaffe.. Gårdagen blev lååång och en jobbdag ligger framför. 🙂 Igår var det dock inget jobb, jag spenderade hela eftermiddagen efter skolan med vänner och sedan på kvällen åkte jag hem till min kompis Johannes. Vi mötte upp ett par andra och jag kom väl hem runt 12 tiden. 🙂 Slängde mig i sängen eftersom jag bara sov två timmar mellan Torsdag och Fredag och vaknade nu. Blev alltså en vilodag från gymmet vilket jag var värd efter 4 dagar med träning. 

 

11079756_10205860717055064_1019663132_n

 

Världens bästa frukost blev äggröra gjort på 3 ägg och mosat i massa smööör. Alltså jag dör. Det här är världens godaste mat. Med örtsalt på. Jag kan nog leva på det här livet ut. Bara äggröra och smör så är jag glad. Yes please. 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats