VAR STOLT ÖVER DIN LIVSSTIL |

Annons

VAR STOLT ÖVER DIN LIVSSTIL

Min mamma sa en jättebra sak här om kvällen till min lillasyster som jag inte riktigt kunnat släppa. Min lillasyster var upprörd över att en “mat tant” på hennes skola sagt till henne att hon inte borde äta mycket ketchup. Det min mamma försiktigt talade om för min syster var att vi alla har olika syn på mat, vad som är nyttigt och vad man väljer att äta. “När du blir äldre så kommer du mer och mer hitta matvanor som passar dig, och som du trivs i.” Jag har funderat lite på just det här och kommit fram till att min mamma har så rätt. För varje år som går lär vi känna våra kroppar mer och mer och likså sättet som vi vill leva på, och de olika matvanor vi väljer att ha. 

Vissa människor väljer att bli vegitarianer, andra veganer. Sen träffar man även på de som utesluter laktos och gluten, samt andra som äter raw2four. Sen är det ju jag, jag som funnit min trygghet i lchf. Alla kroppar och hjärnor finner olika sätt att trivas och må bra. Det är så viktigt att våga göra sin egen grej och stå upp för hur man vill äta och leva. – Vad man själv anser är hälsosamt. 

Att respektera varandra är även det viktigt. De tjejerna jag umgås med i min klass är vegitarianer allihopa. Trots att min kost nästan är tvärt emot så upplever jag en sådan respekt från båda hållen vilket jag tycker är underbart. Jag tycker de är stencoola som vågar sin grej och (förhoppningsvis) känner de samma sak. 🙂 

Vi har alla olika bakgrunder till varför vi äter och motionerar, ja, rent ut sagt lever som vi gör och därför är acception nycklen enligt mig.

10540627_691292557586095_1917450993944596595_n

Mina fina och alldeles underbara bästa vänner – det är så grymt att vi alla kan stötta och acceptera varandra som vi är. 🙂 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Din babe

    Alltså du skriver såå fina inlägg! Sjukt stolt över dig 😀 Respekt is what makes the world go round eller något 😉 
     
    p.s sjukt snygga tjejer på bilden <333

Annons
stats