TUESDAY MOOD |

Annons

TUESDAY MOOD

Hej Tisdag! 😀 

Dag nummer 2 av denna veckan är här och jag tänkte fortsätta mitt mål för denna vecka genom att gå till skolan. Ja, pinsamt nog så har vissa lärare klagat på min närvaro så jag tänkte försöka köra en vecka till 100% Klarar jag det? 😉 

Idrott och simining står på schemat som första lektion. Jag ska erkänna att jag inte gick dit vid förra tillfället. Idag tog jag mig dock samman och tänkte varför ska jag egentligen skippa simningen? Senast jag drog på mig en bikini var i Augusti förra året och då var jag 8 kg lättare och några nyanser brunare. Jag skulle ju ljuga om jag sa att självförtroendet just nu är på topp. Men jag är en vanlig tonårstjej precis som du. Med valkar, ärr, bristningar och en mage som viker sig när jag sätter mig ned. Men om vi tänker efter så är vi ju alla så. Ingen är perfekt. 

Genom min blogg vill jag sprida äkthet och peppa brudar till ett bra självförtroende. Hur ska jag kunna göra det om jag inte börjar med mig själv? 

Girl powa 4-eva. 

11073225_10205826411117437_2111756555_n

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats