MONDAY MOTIVATION |

Annons

MONDAY MOTIVATION

Hej ny vecka! 

Alltså det känns ju bara för bra att vi redan är inne i mitten på Mars. Jag älskar vår fööör mycket, och tanken på att vi har de varma halvåret framför oss (!?!) perfekt! 
Det är nog det som motiverar mig mest just nu. Jag har även underbara resor att se fram emot. Det är nämnligen så att jag i April kommer att åka med min mamma till Paris! Jag fick reda på att hon bokat hotell och flyg för en vecka sedan ungefär och blev helt överlycklig. Det kommer att bli ett par dagar, bara vi två med kaffe på uteserveringar, eiffeltornet och shopping. Jag längtar så mycket! Om ni har några Paris-tips så får ni jättegärna dela med er av dom i kommentarsfältet! 

Något mer som jag ser fram emot? Studentresa! Jag och tjejerna i klassen ska dra oss ner till Spaninen en vecka innan studenten för sol, fest och njutning. Firande helt enkelt! Det kommer nog att vara en helt fantastisk känsla. 🙂 Snacka om motivation till att ge allt nu i det sista! 

PicMonkey Collage

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats