MY PERFECT COCONUT PANCAKES |

Annons

MY PERFECT COCONUT PANCAKES

Alltså vänner, låt mig bara säga en sak! Sååå glad, mätt, tillfredsställd och glad känner jag mig just nu. Haha, är det inte sjukt hur en bra start på en underbar Lördag kan göra en så lycklig? Nu låter jag nog väldigt överdriven.. men jag vaknade upp med solljus i mitt rum i morse och en halvtimme senare hade jag perfekta pannkakor framför mig. 🙂

Jag lyckades mixa fram det perfekta receptet på kokospannkakor och gick helt enkelt på vad jag hade i kylskåpet. Allt gjordes på känn och resultatet blev sedan fantastiskt. Jag använde mig av Oster Blender Versa till att mixa ihop allt innan jag sedan stekte det i kokosolja. Jag vill självklart ge er möjligheten att testa pannkakorna ni med.

Recept kokospannkakor
1/2 förpackning (250 ml) kokosmjölk
1-2 msk kokosmjöl
1 dl grädde
2 ägg
ev sötning
salt efter smak
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
1/2 dl kokosflingor
1 stor msk smält smör

PicMonkey Collage

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats