FAVOURITE LUNCH |

Annons

FAVOURITE LUNCH

Hej fantastiska Fredag! Äntligen helg.
Vad passar bättre än att starta helgen med en lunch ute? Får nog bli så efter jag slutar skolan vid 11.00. Japp, om någon undrar vart alla mina pengar försvinner så fick ni precis svaret. Att äta ute med kompisar är något som jag värderar högt. Dels för att det är så mysigt att bara sitta och prata ett par timmar och dels för att man får sin mat klar på ett par minuter. 😉 Dessutom är det otroligt gott.
Många undrar om det finns hälsosam snabbmat, och svaret är att det är lika lätt, om inte enklare än att välja exempelvis McDonalds. Dessutom står man sig ju mycket längre. Här i Malmö har vi en rad av olika alternativ med olika prisklasser och det bästa av allt måste nog vara att alla restauranger erbjuder chansen att välja innehålet i salladen själv, så att man kan skräddarsy den efter sin egna hunger och behov.

Mina favoritställen i Malmö för en snabb och underbar lunch; Salads & Smoothies, Slimfood, @grönt, Redfellas och Sallad2000.

11051377_10205798457378611_361829373_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ester

  Hej! Jag har några frågor 🙂

  Jag började ta tag i min träning för ungefär 3 månader sedan och det är redan en stor del av mitt liv. Jag går inte dit för att jag känner att jag måste, utan för att jag genuint älskar att träna. De senaste 3-4 veckorna har jag börjat tänka mer på vad jag äter, då jag vanligtvis varit rätt onyttig (typ godis och chips flera gånger i veckan osv).

  Jag har redan märkt stor skillnad i hur mitt sötsug gått ner och att jag själv även går ner i vikt. Min fråga till dig är hur dina föräldrar och andra i din omgivning reagerade när du började gå ner i vikt i början? Jag äter ju mat osv bara inte onyttigheter, men mina föräldrar är ändå oroliga redan nu. Så jag undrar hur du hanterade den delen av din viktnedgång.

  Sen undrar jag hur du tänker om godis och sötsaker och så. Jag tycker om godis, fast har inte haft så stora problem med att låta bli det de senaste veckorna, men samtidigt tycker jag att man borde få unna sig ibland. Hur ser du på sånt? (Typ glass, godis, läsk osv) oerhört tacksam för svar! Uppskattar verkligen din blogg ☺️

  1. amandaekvallss

   Hej på dig! Är det okej att jag svarar på denna fråga i ett inlägg? Jag tror att det är många som undrar över liknande saker. 🙂

Annons
stats