WHITE WANTIES |

Annons

WHITE WANTIES

PicMonkey Collage

CALVIN KLEIN SET HERE / NIKE AIR MAX HERE / MONKI SHOES HERE

Alltså låt mig bara säga en sak – färgen VIT! Jag dör för vitt. Allt ska vara vitt! Vitt och guld… den perfekta kombinationen. 
Haha flumm på hög nivå, men ni förstår nog vad jag menar. Nu när våren kommer och solen kommer fram så vill man ju bara känna sig “ljus och fräsch” Håller ni inte med mig? Jag gick faktiskt in på H&M senast idag och köpte mig en vit ryggsäck med gulddetaljer. Den känns helt rätt nu i vår. 

Andra saker som står på min önskelista? Varorna i collaget övan. Jag vet ärligt talat inte hur länge jag velat ha det där Calvin Klein settet. Craving på hög nivå 😉 Jag kommer deffinitvt klicka hem det innan sommaren. Tänk med slitna, höga jeansshorts? Döfint. 
Skorna är ju också bara hur fräscha som helst. Nike Air Max känns sjukt bekväma och sportiga. Det bästa är att dom går att matcha till nästa vad som helst. Klackarna liknar ett par vita klackar som jag rent ut sagt använde sönder i somras. Fast finare! Jag är säker på att de skulle komma till användning om jag köpte dom. 😛 

Har ni någon speciell färg som ni fastnat för inför våren/sommaren? 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats