BIG DREAMS |

Annons

BIG DREAMS

Hej på er! 

Åh, jag vaknade upp med en helt fantastisk känsla idag. Ni vet när solen lyser, himlen är blå och det känns som om man ska ta över hela världen under dagen? Kanske bara jag som känner sånt, haha. Nä men mina tankar har gått på högvarv under de timmar jag tagit mig tiden att göra mig klar för vad denna dag har att erbjuda. Jag har tänkt på framtiden, för det ämnet är vad som kretsar i oss sistaårselevers huvuden just nu, inte sant? Jag har stora drömmar och mål inför min framtid. Tusentals saker som jag vill uppleva i mitt liv och tusentals saker som jag vill jobba för att de ska ske. 

Jag tycker det är så viktigt att våga tro på sina drömmar. Att tro på att man är tillräckligt bra för att klara allt möjligt. Visst föds vissa människor in i större sanoligheter till att nå framgång, men alla som är framgångsrika har jobbat hårt för att ta sig dit. Vad det än handlar om, jobb, upplevelser, resor – ja, drömmar. Våga aldrig tro att du inte är tillräckligt bra. Våga aldrig se ner på dig själv. 

Dream. Achive. 

PicMonkey Collage

 

Som ni ser gick jag och blev brunett igår.. hehe

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats