STRONGER |

Annons

STRONGER

Klockan är inte ens 21.00 än men jag ligger nerbäddad i sängen och ska bara slå på ett avsnitt av Revenge innan jag kommer att försöka somna in. Dagen blev inte riktigt som planerat. Jag glömde bland annat träningsskorna i väskan så jag får ta löpningen imorgon istället. En dag från träningen med en massa mat och vila blev det helt enkelt. 

Idag, eller de senaste dagarna har varit sånna dagar. Ja, vissa dagar är jobbigare än andra. Vissa dagar så skriker ångesten högre än några andra känslor. Dagar när hela kroppen värker och skriker efter andrum. Men vet ni även vad jag kommit till undfund med? Att jag är så himla stark. Det är du med som läser det här. Imorse tog jag mig i kragen och gick till skolan fast jag satt med panik på sängkanten 10 minuter innan bussen skulle gå. Varje dag vet jag att jag har en chans att överbevisa mig själv. Jag är bra. Vi alla faller ibland, jag med. Men det viktigaste är att vi fortsätter kämpa. Jag väljer att inte ge upp. En dag ska jag vinka ångesten hejdå för evigt och då kommer allt slit varit värt det.

10685876_832608540090824_1516652594_o

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. rebecka

    Kämpa på! Du ska veta att du är en så bra tjej och jag är glad för att vi lärt (lär? haha) känna varandra 😀

Annons
stats