OSTER BLENDER VERSA |

Annons

OSTER BLENDER VERSA

Jag tror typ att mina drömmar har blivit uppfyllda, haha. Jag har gått runt i veckor (månader?) och suktat efter den perfekta mixern. Jag, som är en sucker för smoothies, bakning och matlagning i överlag har verkligen känt att jag fattats en blender här i hemmet. Så vad händer då? Jo jag fick möjligheten att testa den absolut bästa ute på marknaden. Förra veckan hämtade jag ut “Oster Blender Versa” på posten och jag var inte sen med att testa den. Den fungerar helt enkelt helt fantastiskt. Modellen är stilren, fin och smidig och det finns olika knappar på mixern beroende på vilken styrka och hastighet man behöver, beroende på vad man mixar. 

Det som är unikt med den här mixern är att man kan mixa upp till 10 minuter utan att behöva starta om, vilket är en stor skillnad från de som finns ute på marknaden annars som endast kan ta 1 min innan de stannar. Du kan även mixa varma soppor upp till 80 grader och mixen har tre program, pulsläge och variabel hastighet.
Mixern har sex olika knivar och rymmer upp till 2.5 liter vätska. 

Den här mixern använde jag när jag gjorde min cheesecake förra veckan, när jag gör smoothies på morgonen och senast för en timme sedan när jag ville få till den perfekta kokosgrädden. 

 

11042145_10205773180026693_835912592_n

 

PicMonkey Collage

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats