SPEEDAD |

Annons

SPEEDAD

Heeej! 

Herregud alltså, jag tror att jag har hittat hem! Jag vill bokstavligt talat flytta in på mitt gym. På senaste tiden ska jag vara helt ärlig och säga att jag tröttnat lite på anläggningen som ligger närmast där jag bor, det blir lätt så att man kör där varje dag och för mig som absolut behöver variation så har det känts väldigt litet och trångt. Det är ofta mycket människor där och man får inte riktigt utrymme. I eftermiddag, efter att jag träffat en kompis för lunch i Lund, så bestämde jag mig alltså helt spontant för att testa en ny anläggning mitt i stan och oh my! Inte nog med att jag var FÖR speedad innan mitt benpass så kom jag in på denna nya anläggning och kände att jag var i himlen! 1200 kvardratmeter med både cardiosal, fria vikter sal och en hel crossfit anläggning. 

För tillfället sitter jag i en fotölj på gymmet (haha) här med min dator och bloggar. Det var endast jag, Sendi skolpjak och hennes pojkvän på gymmet denna eftermiddag faktiskt! Det resulterade i ett galet benpass och jag är så nöjd! Ni ska få ta del av upplägget jag körde. Som jag nämnde i början av detta inlägg så var jag otroligt taggad på mitt benpass idag för att jag äntligen börjar se resultat på benen igen. 🙂 Vikterna blir tyngre och jag blir starkare. 

Raka marklyft 
20 x 1 
15 x 2
8 x 2

Cable one leg kick back
2 x 15 
2 x 10 (each leg)

Hip thruster 
15 x 2 
10 x 4 

Benpress
12 x 3 
10 x 2 

Sumo marklyft
10 x 5 

One leg TRX squat 
7 x 3 (each leg) 

haha

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats