AMBASSADÖR FÖR NUTRI NICK |

Annons

AMBASSADÖR FÖR NUTRI NICK

Hej vänner! Igår hade jag besöksrekord igen, hur kul? Jag såg att jag nu är #17 på bloggtoppen på myshowroom. Gör mig alltid lika glad i hjärtat när ni gillar det jag skriver. 🙂

Från en rolig grej till en annan. Jag kan numera officiellt berätta att jag blivit ambassadör för Nutri Nick Sweden.  Jag är verkligen hur exalterad som helst över att samarbeta med dom eftersom att jag anser att de erbjuder helt fantastiska produkter och kan vara 100% ärlig själv när jag rekommenderar dom till er, då jag testat det mesta på deras hemsida. Dessutom är allt low carb vilket gör att jag, som äter lchf, kan äta det mesta som de har att erbjuda. 
Nutri Nicks produkter är alla sötade med stevia och är höga i protein. De erbjuder proteinbars, stevia kexbars och min personliga favorit, nutri crunch (Den i smaken hasselnöt är to-die-for) 
Nutri Nick erbjuder inte bara bars och “godis” utan även steviadroppar i flertals olika smaker – så att du kan sätta en personlig touch på exempelvis din kvarg med hjälp av den smaken som du föredrar själv. 

Om du vill läsa mer om vad deras bars inehåller så kan du göra det här 🙂 

ctn1024_465_3075_0_0__Bean_pastas_groupshot

 

NUTRI-CRUNCH_reference

NN_1_STEVIA

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats