HÄLSOSAM MAT FÖR HELA DAGEN |

Annons

HÄLSOSAM MAT FÖR HELA DAGEN

Godmorgon fina ni! Jag vaknade precis upp utvilad och är redo för en ny dag. Det härliga med denna Onsdag är att jag faktiskt är ledig från skolan och kan därför göra frukost i min egen takt innan jag ska träffa bästa Louise för ett träningspass. Vi ska köra ben, gissa hur taggad jag är på en skala från 1 till 10? 😛

För några dagar sedan var kostexperten Åsen som driver bloggen 56kilo.se på nyhetsmorgon för att dela med sig av sin “livsfilosofi” och dela recept för hur en dag på lågkolhydratskost kan se ut för henne. Jag tyckte det var otroligt inspirerande att se och ville därför dela länken med er med, såklart. Jag tycker videon visar hur gott det kan vara att äta en kost som lchf och även varierande. 

Videon gick ej att bädda in så ni hittar den här

Verkligen värt att kolla på om man är intresserad av att veta mer om denna grymma kosthållning och söker ny inspiration på recept. 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats