BLOGLOVIN |

Annons

BLOGLOVIN

Alltså, ibland kan jag nog få världens knäppaste cravings. Jag satt och kollade igenom lite bloggar när jag plötsligt fick världens sug efter en stekt hamburgare. Så ja, ni kan ju gissa vad jag gör just nu. Här sitter jag med hamburgare toppat med ett par ostskivor. Mums. 

På tal om bloggar så tycker jag nog att det är det bästa som uppfunnits! Visst är det lite stalkervarning att följa människors liv och nästan känna att man “känner dom” men bloggar sprider sådan inspiration, motivation och bara ett inlägg från en grym blogg kan förändra ens syn på saker och ting. Själv så har jag ett par stycken som jag mer eller mindre följer dagligen och det gör jag genom den grymma sidan bloglovin

Visste ni att ni även kan följa mig där? Det som är så bra är att man kan ladda ner appen till mobilen också och följa bloggarna som ett Instagram feed. Perfekt på bussen till och från skolan enligt mig. 

Länken kommer här —> Följ min blogg med Bloglovin

På Bloglovin kan ni även se vilka jag själv väljer att följa. Det är en bra blandning mellan mode och träning. Precis den dos inspiration som jag behöver. 😉 

bloglovin

Hur är det för er med bloggar? Har ni några tips på några som ni tror att jag skulle tycka om? Länka gärna er favorit eller er egen i kommentarsfältet.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats