A HEALTHY RELATIONSHIP TO TRAINING |

Annons

A HEALTHY RELATIONSHIP TO TRAINING

Hej goingar, 

min dag har varit förvånadsvärt bra. En dag med vänner, några lektioner, ett super träningspass och sedan en fika med fina Thilda som jag träffade genom Instagram. SÅ mysigt var det! Bättre dag än förväntat faktiskt! 
Jag har tänkt lite på en grej, det här med vad man har för relation till gymmet och träning över huvud taget. Egentligen så är det så basic, nästan skrattretande när man väl tänker på det – det jag skulle vilja ta upp med er. 

I Tisdags så hade jag tänkt träna på morgonen innan jag åkte över till Köpenhamn. I en timme gick jag runt hemma och försökte peppa mig själv att komma iväg, men min hjärna ville bara inte. Jag kände bara nej, jag vill inte lida igenom en timme på gymmet. Efter den timmen som jag ältat fram och tillbaka så började jag nästan att skratta. Varför ska jag gå till gymmet om jag inte vill det? Det är en sak att motivera sig själv, men man ska inte pusha sig själv över sina gränser. Vad är egentligen ett skippat pass? Ingenting. Jag försöker konstant att påminna mig själv om just det här, jag tränar för att jag ska må bra och ingen annan. Jag tränar den träningsformen som gör mig glad. 
I December så slutade jag med mitt splittschema. Jag slutade att pumpa varje muskel i min kropp varje vecka för att det inte gav mig glädje längre. För vem bryr sig egentligen av mina vänner om jag har muskler eller inte? Det är så skrattretande om man tänker på det! Visst, jag tränar mina ben två gånger i veckan men det är ju för att det får hela min kropp att svettas. 😉 Precis på samma sätt som löpning ger mig endorfiner i överdrift, och Bodybalence får mig att känna mig fridfull och flexibel. 

Missförstå mig inte, träningen gör mig lycklig! Men när jag känner mig peppad till det. 🙂 Varje dag är en bra dag att stanna upp och tänka efter varför man gör saker, om det är av tvång eller glädje och inspiration. 

10667647_832606623424349_1379392168_o

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats