TODAY |

Annons

TODAY

Hej hej sötisar. Hur mår ni? Jag tycker det är helt sjukt hur jag haft besöksrekord de senaste dagarna här, men självklart kul! Dock så vill jag veta mer om vad ni tycker jag ska skriva om. Jag tycker om att vara personlig, skriva av mig, och samtidigt mixa det med ett par inlägg om min träning samt recept. Men har ni något förslag på ett särskilt ämne så får ni jätte gärna kommentera det så lovar jag att knapra ihop ett inlägg efter förfrågan. 

Idag har jag inte mått särskilt bra. Därför lyssnade jag på det och tog en dag “off” från allt. Jag bestämde mig helt enkelt för att ta en dag hemma med mamma. Jag har skrivit det förut men skriver det igen, jag kommer alltid att vara ärlig med er. Jag hade aldrig kunnat ljuga ihop ett inlägg om hur bra jag mår när jag egentligen kanske inte gör det just den där dagen. Vi är alla människor, och vi har alla bra och dåliga dagar. Dock har jag ett par saker som hjälpt mig att ta mig igenom idag; och det tycker jag är jätte kul att dela med mig utav. 

DAGENS POSITIVA;
– Jag har roliga sammarbeten på g som jag ser fram emot, som är relaterade till bloggen.  
– Jag var på gymmet idag och sprang. Att springa är den bästa terapin för mig och idag kändes det som om jag kunde springa hur snabbt som helst. 
– Min syster hade lagat “specialmat” till mig när jag kom hem från gymmet. Det gör mig glad när min familj stöttar min kost. 

11007697_10205679905734894_1722248466_n

11004194_10205679905654892_2048229059_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina på Myshowroom.se

    Hej Amanda! Hittade precis din blogg hos oss! Hoppas att du trivs! 🙂
    Vore roligt om du ville maila mig länk till bloggen och fina bilder med bra kvalité och lite kort info om dig själv till startsidan!
     
    🙂 Stina

Annons
stats