A GOOD MORNING |

Annons

A GOOD MORNING

Hallå gullisar!
Imorse vaknade jag utvilad och glad, vilket jag är otroligt tacksam för! Igår kväll efter jobbet var jag på bio med några kompisar och när jag var på väg hem så kunde jag verkligen känna att förkylningen var på väg. Men icke! Tanken var att riva av ett pass på gymmet denna morgon men min syster har jobbigt nog stuckit iväg med mitt gymkort så det fick bli lite hemmaträning istället. Jag är dock inte besviken över det, för mitt vardagsrumspass blev riktigt bra. Jag tänkte faktiskt dela med mig av passet som jag gjorde, så att ni får chansen till att testa det ni med.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Dp20uEg0wXE[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nBmwPjZ_B3w[/youtube]

Jag körde dessa två videos efter varandra och avslutade med lite solhälsningar och stretching på egen hand för överkroppen.
Om ni tar er igenom träningspasset ni med så har ni fått grym träning för både magen och höfterna.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats