ONSDAG MORGON |

Annons

ONSDAG MORGON

PicMonkey Collage

Haha hörrni, denna kvalité på bilder..? Är den inte smickrande…x)

God morgon och hej Onsdag! Veckan går med stora steg framåt och jag har precis tagit mig en timmes morgonpromenad. När man börjar 13.00 så är det ju nästan ett “måste” fanns inga ursäkter för mig när klockan ringde trots att jag gärna legat kvar och latat mig. Fredagspodden följde i allafall med mig ut och roade mig under min promenad. 🙂

Nu har jag precis käkat frukosten som ni ser ovan, det var ju lätt den bästa på väldigt länge. Mums säger jag bara. Det blev en omelett gjord på två ägg och sedan en massa skivad ost över, toppad med majonäs och smör. Det är verkligen sjukt att man kan äta så mycket fet mat och trots det så går jag ner i vikt haha.. Efter att ha levt ett år i princip utan fett så är det ju självklart en stor omställning i början på LCHF. All fet mat har ju nästan blivit förbjuden av hälsomänniskor. Men icke i casa of Amanda.

Nä hörrni, nu ska jag sluta babbla och börja sminka mig för att dra iväg till skolan om en stund. I eftermiddag vankas lite cirkelträning och lyft. Ha det fint!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats