5 THINGS I LOVE ABOUT MYSELF |

Annons

5 THINGS I LOVE ABOUT MYSELF

Hej Tisdag och oj vilken läskig rubrik jag lyckades skriva till det här inlägget. Det här med att älska oss själva är något som många svenskar, eller människor över huvud taget är livrädda för att uttrycka till andra att de vågar göra. Jag tycker det är så himla tråkigt att det ska behöva vara något att skämmas över. Jag jobbar varje dag på mitt självförtroende, och jag ska inte sticka under stolen med att det många dagar kan vara svårt att se det positiva i mig själv. Det är så mycket enklare att klaga på allt man vill ändra och “ta bort” i ens personlighet. Därför är det extra viktigt att våga lyfta upp våra nära med komplimanger varje dag. Men idag ska vi fokusera på att ge komplimanger till oss själva. Jag utmanar er att ge 5 komplimanger till er själva idag.

5 saker jag älskar med mig själv
– Att jag är kurvig
– Att jag har lätt till skratt
– Att jag är bra på att motivera mig själv
– Att jag är kreativ
– Att jag är duktig på att se andra i min närhet

Nu är det er tur! 😀

1794615_10202840429109753_252103713_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats