NEW CHANGES |

Annons

NEW CHANGES

Hej darlings,
jag vaknade för en stund sedan denna Söndagsmorgon av kraftig storm (japp, i Malmö är det alltid såhär) som slog mot mitt fönster men även solljus!! Åh, obeskrivlig lycka. Nu sitter jag ihop krupen med täcket i soffan och ska strax fixa lite frukost. Men först ville jag “prata” med er om en liten grej. Det är nämligen så att jag sedan 9 dagar tillbaka har följt kosten LCHF. Namnet står för “High fat low carb” och innebär att fett ska vara ens främsta energikälla och även fokuset i kosten, tillsammans med protein såklart.
En diet har aldrig varit något jag förespråkar någon annan att testa men jag gjorde det endast för att jag har ett förflutet som sockermissbrukare och det började sakta men säkert ta över mitt liv igen. Det är nog svårt att sätta sig in i om man inte har varit där själv, men precis som vissa människor blir beroende av alkohol så har andra svårare med självkontroll till just socker. Efter dessa 9 dagar mår jag SÅ bra och känner mig redan mer energirik, gladare, enormt minskat sötsug och jag är bara i en djungel av en massa god mat! 🙂
Hur blir det med träningen då? Jag har tränat på precis som vanligt, ska idag springa iväg på veckans 5:e pass och skulle inte säga att den nya kostomläggningen har påverkat något alls. Självklart var de första dagarna jobbiga innan min kropp gick in i ketossom betyder att min kropp drivs av energi från fettet jag äter istället för kolhydraterna. Då kände jag mig trött och hängig, men nu mår jag toppen!
Det finns även flera kända elitidrottare som lever på LCHF, så att säga att man inte kan träna med denna kosthållning är en myt. 🙂
Nu vet ni hur det ligger till kompisar,
jag hoppas att ni förstår och respekterar mina val.
Puss!

10836189_10205553346931003_1354889941_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats