LCHF MANNAGRYNSGRÖT |

Annons

LCHF MANNAGRYNSGRÖT

Hej gullisar!
Imorse la jag upp min frukost på Instagram som var en helt fantastisk “lchf gröt”
Det var andra gången jag gjorde denna gröt och jag måste bara dela med mig utav receptet för att wow, den smakar verkligen precis som “helt vanlig mannagrynsgröt.” Så otroligt god! Det bästa med denna “diet” är ju att man får äta hur mycket fett som helst haha.. lyx! (får man självklart annars också 😉 )

2 ägg
1 dl grädde
2-3 msk kokosmjöl
kanel
stevia/vaniljpulver
30 g smör

Börja med att vispa äggen med grädden, tillsätt kokosmjöl, kanel och stevia och häll sedan smeten i en kastrull där du smält 30 g smör. Rör om tills du nått önskad konsistens.

10984759_10205556535010703_1025096002_n

Annars då?
Idag har jag fått till ett riktigt bra benpass, skuttat omkring i hemmet, slappat i soffan, pluggat, solat och bara tagit det lugnt! Det var verkligen välbehövt då jag känt att spänningshuvudvärken bara smugit sig på… Nu ska jag sova! Jag är så redo för en ny vecka. 🙂

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma LE

  Kan man använda mjölk istället för grädde? känner inte för att äta nått med så mycket fett 🙂 tacksam för svar!

  1. amandaekvallss

   Hej Emma! Absolut kan du göra det, jag har även provat att köra ner vatten istället för grädde – smakar faktiskt till och med lika bra! 🙂

 2. Frida

  Varför uteslutar man och är så rädd för kolhydrater? Jag förstår verkligen inte, en balans av allt anser jag verkligen vara det mest optimala. Kroppen behöver bra kolhydrater för energi och att stoppa i sig mängder av det fettet som finns i grädde/smör osv kan omöjligen vara bra i längden för hjärtat såväl som för hela kroppen. Förklara gärna hur du tänker 🙂

 3. Emma

  Du har inte enbart fått dieten från Zytomierska, du fick attityden på köpet också? Såg din kommentar angående hennes mening: -“var inte tjock och dum, blir smart och smal istället”. Något liknande. Moget. Mycket moget. 🙂

  1. amandaekvallss

   Kommentaren på hennes bild var skriven med stor ironi, med mina smileys så trodde jag man förstod det..Synd att du missuppfattade! Sedan är Katrin inte alls något föredöme för mig, tycker hennes attityd är skrattretande och bestämde mig för denna diet endast av personliga skäl och sockerberoenden som jag skrev i mitt förra inlägg. Jag om någon vet hur det är att vara “tjock” om man ska prata om det med tanke på mitt förflutna. 🙂

Annons
stats