FEBRUARI GOALS |

Annons

FEBRUARI GOALS

I Söndags gick vi över till en ny månad. Månad nummer 2 på 2015 och precis som när det blir ett nytt år, en ny dag och en ny vecka så är det bästa jag vet MÅL! Jag fullkomligt älskar nystarter och det bästa som finns för mig är nästan att sitta ihopkrupen med en liten skrivbok i sängen och skriva ner vad jag vill åstadkomma med den nya perioden. Åh vad jag vill att Februari ska bli bra och den här månaden ska jag verkligen kämpa för ett bättre, inre välmående. Jag rekommenderar verkligen er att göra samma sak. Skriv en lista, läs upp den för en vän och stötta varandra. Här kommer mina mål.

– Sockerfritt Februari.
En sockerfri månad. Jag tror nästan inte på mig själv när jag skriver det här. Det är troligtvis omöjligt för vissa av er att förstå vilken utmaning det här kommer att bli för mig medan andra säkert känner igen sig i mitt sockerberoende. Jag vill bara göra klart och tydligt att jag inte tycker det är något fel alls att unna sig sötsaker 1-2 gånger i veckan. Men för mig blir det oftast mer, och därför blir det bättre för mig själv att retucera suget helt. Klarar jag det här..? Nu har jag fått ner det, och därför måste jag klara det. *motiverar mig själv*

Vara fokuserad på skolan.
Att sätta mig ner och plugga koncentrerat åtminstone en stund varje dag. Med undantag för vissa helger. En liten koncentrerad stund vet jag att jag har tid för och det är något som behövs nu när jag går sista terminen av gymnasiet. Keep your eyes on the goal. (studentmössan)

Ta mer tid för människorna jag älskar.
Att ta den där stunden, visa uppskattning för någon. Säga den där komplimangen som man tänker. Ge den där kramen som man vet att den andra personen uppskattar. Se andra i sin närhet. Vara tacksam.

Ta hand om mig själv
Bli snällare mot mig själv. Alltid lyssna på mitt inre välmående. Att veta att jag är tillräckligt. Att uppskatta alla mina talanger istället för att se alla mina svagheter. Jag är bra.

10966510_10205521712420160_1982019540_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats