WEDNESDAY WORKOUT |

Annons

WEDNESDAY WORKOUT

Haha alltså jag dör! Att jag startar det här inlägget med den meningen är väl också lite ironiskt. Min eftermiddag blev inte riktigt som planerat men nu är jag i allafall hemma. Jag bestämde mig i eftermiddags för ett benpass och efter en snigelpåklädnad av träningskläderna så stack jag iväg till gymmet. Jag bar mina nya rosa tighs och skulle köra ben, vad tror ni hände? Jo, fokuserade på high reps och svettades som vanligt som en gris. Efter att jag är klar med mina set av marklyft så är de numera genomskinliga byxorna ett faktum. Jag är nog inte den enda som upplevt detta? När man kör ben och det blir pinsamt tydligt på tightsen? Jag fortsatte iallafall med benpress och hip thruster men efter det så kändes det bara jobbigt. Bestämde mig för att gå hem då jag ändå haft ett någorlunda brännande pass. Vad händer då? Jo, någon har låst in sina saker i mitt skåp och satt ett lås på det (nej, jag låste inte mitt skåp) ALLTSÅ JAG DÖR? Pratade med en kille på gymmet och han sa att “ja, det är väl bara att vänta” Det blev en timmes pratstund med denna nyfunne vän (höh) och sedan kom kvinnan som låst in mina saker tillbaka från sitt pass och jag kunde åka hem. Ja, man kan väl inte göra annat än att skratta… 😛

Passet såg ut på följande sätt;

MARKLYFT
20 x 4
15 x 4
10 x 4 (höjde alltså vikterna efter varje set)

BENPRESS
20 x 3
+ 2 st dropset från HW

HIP THRUSTER
20 x 2
10 x 2

Slänger in en bild som inte visades på Instagram tidigare, bra det där när man tar flera. 😉
10934524_10205437178506865_1296972847_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats