HISSAR & DISSAR |

Annons

HISSAR & DISSAR

Hej på er denna mörka Måndagskväll! Dagen har gått relativt snabbt för mig och det är inte förrän nu som jag har haft tid att sätta mig ner för en kopp te, lite C-vitamin och ett blogginlägg. Skola, shopping (ja, idag igen haha) och middagslagning till familjen summerar upp det mesta. Jag gjorde lax och rotfrukter i ugn. Mums säger jag bara! 

Jag tänkte att det skulle vara hur kul som helst att göra en s.k “hissar/dissar lista” här på bloggen, jag är ju otroligt bra på att bara uttrycka mina åsikter om allt och alla, vilket både brukar vara på gott och ont. Hur som helst, här kommer den. 

Amanda hissar

– Lösgodis!!! Haha, var i princip tvungen att börja med det här. Jag är en riktig godisälskare… Det är nästan hemskt så illa det är. Försöker dock att hålla mig till högst en dag i veckan med att köpa mig en påse, men jag hade en period (innan jag fann träning och hälsa) som jag faktiskt åt det upp till 5 dagar i veckan. Illa! Men det finns nog inget som slår en stor fet godispåse, en bra film och en härlig vän. 

– Halloween! Varje år är samma visa för mig. Jag går i veckor och funderar på den perfekta kostymen, hur jag ska sminka mig och blir som ett barn på julafton när inbjudningarna trillar in till Halloween fester och firanden. Jag har alltid älskat att klä ut mig! Förra året var jag cheerleader, Miss Untited States och i år var jag en “zombie-skolflicka.” 

– Grillning. Omg, finns det något bättre? Hjälp vad jag bara vill ha det nu. Att grilla med vänner och familj under underbara sommarkvällar är en av anledningarna till att jag älskar sommaren. Både att ta med en engångsgrill till stranden och att göra det hemma i trädgården, jag är helt obsessed! Grillad kyckling + potatissallad och en kall öl. Ja tack.

– Konserter. Endorfinerna jag får utav konserter är helt otroliga. Jag bara älskar det så himla mycket. Att först stå och köa, och sedan hoppa, dansa, skrika och sjunga med sina vänner till musiken. Jag har varit på en del men Oskar Linnros, Avicii, Justin Bieber, Lana Del Rey och Taylor Swift ligger nog i toppen. 

PicMonkey Collage

Amanda dissar

– Sena bussar! Usch och nej. Imorse stod jag en kvart och väntade på en buss som alltså var 15 minuter sen. Det regnade dessutom. Stockholmsbussarna var dock nästan värre, jag kunde vissa dagar stå en timme de där snömorgnarna när det var omöjligt att ta sig fram. 

– När mobilen dör. Jag tror att de flesta håller med mig på den här punkten. När man är på stan och mobilen bestämmer sig för att ta sitt sista andetag och sedan lägga av. Frustrationen är olidlig! 

– När godisaffären har STÄNGT. Haha, nu suckar ni nog. En gång i höstas hade jag varit ute på en “date”.. klockan började närma sig 22.00, jag visste att Ica stängde då och ville inget hellre än att köpa med mig godis hem. Han tog lång tid på sig att säga hejdå och jag såg hur tiden bara rann ut. Sorgen var enorm och det slutade med att jag sprang i säkert 15 min för att hitta en kiosk. Kalla mig desperat! 

– När alla träningskläder ligger i tvätten. Det här är verkligen hemskt och har lett till många inpulsköp på väg till gymmet. En gång var jag i stan och hade 30 minuter innan mitt träningspass skulle börja som jag avsatt med en vän. Jag fick paniköpa en hel outfit och började nästan kallsvettas av stress och prestationsångest på samma gång, haha! 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats