SUNDAY <3 |

Annons

SUNDAY <3

Hola kompisar! Hur mår ni? As you know är det Söndagskväll och jag ligger nöjd nerbäddad i sängen efter en grym dag. Dagen började på mitt stammis café som går under namnet Satori. Jag och min vän Louise tog en brunch tillsammans. Några timmar gick och efter två omgångar av mat var vi nöjda. Det var så himla mysigt att bara sitta i en stillsam miljö och prata om allt mellan himmel och jord. Maten var det ju absolut inte heller något fel på, efter för många nybakade bröd så var glutenmagen min glad, eller inte, haha. Man får ta smällen ibland.

Vi rörde oss vidare och handlade fina träningskläder tillsammans och jag tvingade oss igenom halva stan för att hitta de perfekta knästrumporna till gymmet.. Dagens fick sedan avslutas precis där, på gymmet alltså. Squats, plyo, intervaller, en skrikande Amanda som försöker kommunicera med en ryggtränande Louise i andra sidan av lokalen. En och en halv timme senare får jag en kommentar av en dam som reagerar på allt svett som rinner från mig och det är väl ett kvitto på att det var ett lyckat pass, eller? 😉 

Kramar sedan lilla Lollo hejdå och hoppar in i affären för att fylla på kvarghyllan hemma som mitt sista ärende för dagen. Hög på endorfiner och speedad av alla koppar kaffe jag klunkat idag. 

PicMonkey Collage

10934744_10205416859918913_2136531337_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats