PROTEIN PANCAKES |

Annons

PROTEIN PANCAKES

Igår, precis innan jag somnade så såg jag en bild på proteinpannkakor och ja, jag bara visste att det var det som jag skulle vara sugen på när jag vaknade. Konstigt nog så gör jag inte just pannkakor så ofta längre. I somras var det verkligen något som skedde flera dagar i veckan men nu under vintern kanske jag inte varit lika sugen..? Haha, jag vet inte. Hur som helst blev det pannkakor och en skål kvarg vid sidan om som fick bli dagens frukost. Det känns lite som om alla utformar sina egna recept men här är iallafall mitt.. 

Proteinpannkakor (ca 5 st små)

– 1 ägg + en vita (eller 2 st hela ägg) 
– 1 skopa proteinpulver (jag använde mig utav fitnessgurus mint chocolate) 
– 1 msk kvarg/keso
– 1/2 dl mandelmjölk
– 1 tsk bakpulver 

10912811_10205374373656783_147696096_n

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats