MARKLYFT MARATON |

Annons

MARKLYFT MARATON

PicMonkey Collage

Haha, jag valde att döpa dagens pass till just följande rubrik, “marklyft maraton” eftersom att det var det som det verkligen kändes som! Jag, som aldrig kan köra ett löpande “bestämt” schema på mina träningspass då jag blir otroligt uttråkad och alltid kräver nya utmaningar kom på att jag skulle dedikera det här Måndagspasset till övningen marklyft. Marklyft är en grym övning, då hela kroppen verkligen får slita och man står inte med bara en muskel och kämpar tafatt. Jag kommer i framtiden att testa lite av dessa pass då och då, att fokusera på en helkroppsövning och köra en “stege” för variation och nötning av övning. Jag känner mig faktiskt redan bättre i tekniken på marklyft faktiskt! 🙂 

Dagens pass såg ut på följande sätt; 

20 x 2 – 40 kg
15 x 2 – 50 kg
10 x 2 – 60 kg
8 x 3 -70 kg

Efter att jag gjort denna stege upp så körde jag hela tillbaka också, alltså samma stege ännu en gång fast denna gång med en start på de högsta vikterna och neråt. De sista 20 repsen på 40 kg var inte roliga kan jag medge. Men efter 30 minuter (som detta pass tog mig att genomföra) så var jag sååå stolt. Stretching, plankövningar och lite cardio fick det bli efter och svetten bara rann. Lyckat pass? JA! 

 

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats