OATMEAL MORNING |

Annons

OATMEAL MORNING

Goood morgon och hallå en fantastisk ny dag!
Frukosten är nere i magen och en lång dag på stan här i Stockholm ligger framför oss. Den här morgonen lyxade jag till det med en stor skål proteingröt. Att man aldrig kan tröttna på något så simpelt som gröt? SÅ bra och så underbart gott.
Jag tycker om att variera mina grötfrukostar med olika proteinpulver och “toppingar” och ja, det är väl troligtvis det som gör att man aldrig tröttnar på det. Den här morgonen blandade jag i en skopa protein med smaken “chocolate mint” och toppade sedan min gröt med torkad mango, kokosflingor och mandlar. En otroligt bra kombination.

När vi tog en kvällspromenad igårkväll gick vi förresten förbi en ekologisk butik som endast ligger ett stenkast ifrån vår lägenhet här…Det slutade med att vi stod med våra ansikten tryckta mot skyltfönstret och spanade in allt det goda, gissa vad som blir första stoppet på shoppingrundan idag? 😉

PicMonkey Collagefffff

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats