LEAVING FOR STOCKHOLM |

Annons

LEAVING FOR STOCKHOLM

IMG_6250

Vilken fantastisk frukost vi fick till denna morgon! Trots stressen familjen kände över att packa in allt i bilen och komma iväg så lyckades vi få in en liten morgonstund. I skrivande stund så sitter hela familjen samlad i bilen plus min vän Chloe, som ska följa med oss upp till Stockholm den här veckan.
Det går inte riktigt att beskriva känslan av att äntligen få komma “hem” igen. I våras besökte jag Stockholm med jämna mellanrum men den här hösten har det blivit lite lidande, så att få träffa alla vänner och andas in “stockholmsluften” igen känns helt underbart.
Att få möjligheten att ta med sin bästa vän är som en stor klick grädde på moset. Vi båda behöver verkligen det här, att komma bort och bara njuuuta. 🙂 Perfekt!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats