FRESH NEW START |

Annons

FRESH NEW START

Hej på er!
I skrivande stund sitter jag och min vän Chloe i min säng och knaprar på lite kokosbitar samtidigt som jag nu kickar igång den här bloggen med ett första inlägg till er. De flesta av er känner troligtvis igen mig från min instagram sida “amandaekvalls” eller min gamla blogg (squatandeat.myshowroom.se) för er resterande så tänkte jag berätta lite kort om vem jag är.
Jag är en tjej på 18 år som läser mitt sista år av gymnasiet i Malmö som jag flyttade till från Stockholm för ungefär ett och ett halvt år sedan.
På fritiden brinner jag för träning och hälsa, att umgås med vänner, shoppa och laga mat. Jag är en tjej som ständigt är på språng och älskar att alltid vara igång.
Jag hoppas ni är taggade på att hänga på här..:)

10887758_10205194860009054_1687473700_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats